eClub Českého vysokého učení technického v Praze již zná svého vítěze

20.5.2011
logo ČVUT

Tisková zpráva ČVUT: Entrepreneurs Club (eClub), který zorganizovala katedra kybernetiky Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze a Nadace ČVUT Media Lab, již zná svého vítěze. Po prezentacích studentských podnikatelských nápadů, které proběhly minulý týden před mezinárodní porotou, byl 18. 5. 2011 vyhlášen vítězný tým, který se již chystá na cestu do podnikatelského inkubátoru CzechAccelerator v Plug and Play Tech Centre v Silicon Valley.

Ve středu 18. 5. 2011 proběhlo na katedře kybernetiky Fakulty elektrotechnické ČVUT (FEL) vyhodnocení prezentací studentských projektů, které vznikly v rámci přednáškového cyklu eClub. Autoři vítězného projektu EasyWall byli odměněni studijním pobytem v programu „Plug and Play University“ v inkubátoru CzechAccelerator, který vznikl za podpory agentury CzechInvest v rámci Plug and Play Tech Centre v městečku Sunnyvalle v Sillicon Valley. Cestu a pobyt věnoval sponzor eClubu, společnost Credo Ventures. Další autoři nejzajímavějších projektů z řad studentů ČVUT, FEL – CityAdventures, MonItems a Interacive Carpet se účastní letní školy Innovation and Creativity – Blue Ocean Strategy na univerzitě v Kodani.

„Hlasování poroty o vítězném projektu bylo do poslední chvíle velmi napínavé, neboť všechny prezentované podnikatelské záměry jsou velmi zajímavé a zpracované na vysoké úrovni,“ říká garant eClubu Ing. Jan Šedivý a dodává: „Jsem velice rád, že byl o eClub takový zájem a že jsme dokázali v našich studentech probudit podnikatelský potenciál. Vítězům bych chtěl popřát hodně štěstí na jejich cestě do Sillicon Valley, ostatním bych chtěl poděkovat za účast a odvahu jít se svojí kůží na trh“.

Odeslat komentář k článku "eClub Českého vysokého učení technického v Praze již zná svého vítěze "



Opište text z obrázku:

Odeslat článek "eClub Českého vysokého učení technického v Praze již zná svého vítěze " e-mailem

Diskuse/Aktualizace